Rakennus- ja remonttipalvelut

Millainen rakennusprojekti teillä on?

Kerro se meille, niin teemme tarjouksen ja toteutamme unelmiesi remontin, kodin tai yrityksellenne sopivat liiketilat.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Huoneistoremontti

Pyhärannan Rakennus Oy:n tehdessä huoneistoremontin, aiheutuu siitä mahdollisimman vähän häiriötä naapureille. Huoneistoremontista on kuitenkin aina tiedotettava isännöitsijälle ja talonyhtiön hallitukselle. Taitavilla ammattilaisillamme on vankka kokemus kaikenlaisista huoneistoremonteista.

Kylpyhuone- ja saunaremontti

Ammattimiehillämme on VTT:n märkätilasertifikaatit ja vankka kokemus sauna- ja kylpyhuoneremonteista. Toteutamme kylpyhuoneremontin halutessasi avaimet käteen palveluna ja sähkötyötkin hoituvat luotettavat yhteistyökumppanimme avulla. Asennamme halutessasi myös sähköisen tai vesikiertoisen lattialämmityksen.

Keittiöremontti

Haaveiletko mittatilauskeittiöstä vai sopiiko kotiisi standardikeittiö? Pyhärannan Rakennus Oy toteuttaa keittiöremontin toiveesi mukaan lattiasta kattoon tai vain sopivat kalusteet vaihtamalla. Ammattimiehiltämme hoituu myös putkivedot ja väliseinäsiirrot. Tarvittaessa luotettava yhteistyökumppanimme hoitaa myös sähkötyöt ja saat keittiöremontin avaimet käteen valmiina.

Maalaus ja tapetointi

Maalausremontti on usein helppo ja nopea tapa piristää asunnon tai toimiston ilmettä. Taitavat ammattimiehemme hoitavat kaikenlaiset tapetoinnit, vaikka siinä olisi miten haastavia kohdistuksia ja kuvioita – voit luottaa siistiin ja kauniiseen lopputulokseen.

Liiketila- ja toimistosaneeraus

Toimivat varasto-, toimisto- ja liiketilat lisäävät työskentelyviihtyvyyttä ja -tehokkuutta. Pyhärannan Rakennus Oy toteuttaa liikehuoneiston, hallin tai varastotilan remontin sovitun aikataulun ja budjetin mukaan. Pyydä kokonaisvaltainen avaimet käteen -tarjous, joka sisältää tarvittaessa myös sähkötyöt yhteistyökumppanimme toimesta.

Julkisivuremontti

Kokeneilta ammattimiehiltämme onnistuu kaikki julkisivuremontit: julkisivujen maalaus-, rappaus- ja tasoitetyöt, sokkelin pinnoitus-, rappaus- ja maalaustyöt, ulkoseinien maalaustyöt, paneloinnit ja laudoitukset sekä kattoremontit; tiili- tai peltikaton maalaus, kattomateriaalin vaihto ja muut julkisivun korjaukset.

Patio/terassi

Terassin perustus- ja pohjatyöt on tehtävä huolellisesti, varsinkin, jos siihen tulee lasituksia. Kokeneet rakentajamme tekevät perheellesi kesän tyylikkään suosikkipaikan oleskeluun ja parhaan kesäkeittiön.

Uudisrakentaminen

Omakotitalon rakennuttaminen avaimet käteen -periaatteella, vankan ammattilaisen toimesta on varma ja hyvä valinta. Hyvät perhettäsi varten tehdyt suunnitelmat, laadukkaat materiaalit ja ammattitaitoiset rakentajat luovat hyvän pohjan onnistuneelle, muuttovalmiille talolle.